Presentatie

Small caption goes here

Home » WIE ZIJN WE? » Presentatie

Wie zijn we?

Agro-Top Produits werd gesticht in 1989. Het is een bedrijf gespecialiseerd in het verhandelen van producten afkomstig van vette zwemvogels: foie gras, eendenfilet, eendenen ganzenbillen enz.

Dankzij de reikwijdte van zijn activiteiten is Agro-Top Produits waarschijnlijk het enige bedrijf dat het volledige beheer van het productie- en transformatieproces van producten kan garanderen.
Zijn Palmi-Top KFT- en Palmi-Trade KFT-filialen zijn de eigenaars van kwekerijen en twee slachthuizen in Hongarije.

Agro-Top controleert dus het ontwikkelingsproces van de dieren vanaf het broedbedrijf over de fokperiode tot het vetmestingsproces. Dankzij de gigantische infrastructuren, kunnen ze tot 20.000 eenden en 10.000 ganzen per week produceren.

Wat doen we?

Het bedrijf investeert voortdurend om zijn klanten de best mogelijke service te bieden.
Het beschikt over een groot aantal koelvrachtwagens van uiteenlopende temperaturen, waardoor het producten kan leveren in Frankrijk, de Benelux, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Spanje, vanaf de eerste weekdag. Het bedrijf biedt een ruime keuze aan verpakkingen en etiketten.

Het Belgische filiaal van het bedrijf, Delitiv nv, stelt hoogwaardige afgewerkte producten voor: terrines en verrines van volledige foie gras, gerookte eendenfilet, met foie gras gevulde eendenfilet enz.